Видад Казабланка - ХУСА Агадир

Първа Дивизия - Мароко

09.05.2018 22:00

1 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.80 (среден)

Прогнозата днес е за двубоя от 29-ия кръг на текущият шампионат в Първа Дивизия на Мароко между отборите на Видад Казабланка и ХУСА Агадир.

Форма на тима на домакините Видад Казабланка в първенството:

Футболистите на Видад Казабланка са на 4-то място във временното подреждане с актив от 44 точки, след 12 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 27 мача са реализирали 39 гола и са допуснали 24 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 двубоя в първенството съставът има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

У дома отборът на Видад Казабланка е изиграл 13 срещи досега, в които има 7 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 22 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 14 гола в своята мрежа. В предишните си 4 домакинства отборът има 3 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 11-4, като в последните две от тях Видад Казабланка има 2 поредни победи - 4-1 срещу Кавкаб Маракеш и 2-1 над РСБ Беркан.

Статистика за състава гост ХУСА Агадир в първенството:

ХУСА Агадир е 2-ри в класирането с 45 точки, записани след 11 победи, 12 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 27 мача е вкарал 36 попадения в противниковата врата и е получил 20 попадения в мрежата си. В последните си 6 изиграни мача в шампионата тимът има записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 4-4.

Като гост съставът на ХУСА Агадир има 13 срещи, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби при обща голова разлика 16-13. В последните си 4 срещи като гост съставът е записал 3 равенства и една загуба и не са записали нито една победа при голова разлика 2-3, като в последните 2 от тях ХУСА Агадир има равенство 1-1 срещу Олимпик Сафи и загуби с 1-2 от ФУС Рабат.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, съставът на Видад Казабланка има спечелени 2 успеха, тима на ХУСА Агадир също има записани 2 победи, а в един мач двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с тима на ХУСА Агадир, футболистите на Видад Казабланка имат една победа и 1 загуба.

Последни срещи на двата отбора в първенството:

Тимът на Видад Казабланка не успя да победи в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 4 двубоя без поражение. Тимът на гостите от своя страна няма поражение в последния си мач в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 последователни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.80