Вакер Инсбрук - Рийд

Ерсте Лига - Австрия

11.05.2018 21:30

3 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.57 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя от 33-ия кръг на шампионата в Ерсте Лига на Австрия между отборите на Вакер Инсбрук и Рийд.

Форма на състава домакин Вакер Инсбрук в шампионата:

Играчите на Вакер Инсбрук заемат първо място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 67 точки, постигнати след 20 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 двубоя са вкарали 55 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 25 попадения в мрежата си. В предишните си 6 мача в първенството съставът е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-3.

У дома съставът на Вакер Инсбрук е изиграл 16 срещи до момента, в които е записал 11 победи, 5 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 28-6. В последните си 4 мача на своя терен отборът е записал 3 победи, едно равенство и нито една загуба при голова разлика 8-0, като в последните две от тях Вакер Инсбрук има равенство 0-0 срещу Хартберг и постигна успех с 2-0 над ВСГ Ватенс.

Състояние на отбора на гостите Рийд през текущият шампионат:

Рийд е трети във временното класиране с общ актив от 57 точки, от 16 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи има голова разлика 59-35. В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 8-3.

Навън тимът на Рийд е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 7 равенства и 4 загуби при обща голова разлика 23-19. В предишните си 4 гостувания отборът е записал една победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 4-4, като в последните две от тях Рийд има поражение с 0-1 от отбора на Винер Нойщат и постигна победа с 4-2 над състава на Флоридсдорфер АК.

Преки мачове между двата отбора:

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, съставът на Вакер Инсбрук има постигнати 3 успеха, отбора на Рийд е постигнал една победа, а в един сблъсък двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 9-7. В последните 2 срещи у дома с Рийд, футболистите на Вакер Инсбрук имат една победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата тима в първенството:

Съставът на домакините е с 3 мача без загуба в първенството, а на своя стадион е в серия от 4 срещи без поражение. Тимът на гостите е с 4 срещи без загуба в шампионата, а на чужд терен не допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.57