Трикала - Спарти

Футболна Лига - Гърция

14.01.2018 15:00

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.42 (среден)

Днес ще се състои мача между Трикала и Спарти от 11-ия кръг на сезона във Футболна Лига на Гърция.

Състояние на отбора домакин Трикала от началото на първенството:

Играчите на Трикала са 4-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 10 срещи са отбелязали 9 гола и са позволили да им отбележат 4 гола в собствената мрежа. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът има записани 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 9-1.

На своя стадион тимът на Трикала е играл 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 6 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си. В предишните си 4 мача пред своята публика съставът е постигнал 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба при голова разлика 6-1, като в последните две от тях Трикала има две поредни победи - с 3-1 срещу отбора на Аполон Лариса и 3-0 над тима на Ахарнайкос Мениди.

Статистика за състоянието на отбора на гостите Спарти в текущият сезон:

Спарти е на 5-то място във временното класиране със събрани 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 11-5. В последните си 6 двубоя в първенството отборът е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-2.

Далеч от дома съставът на Спарти има 5 срещи, в които има една победа, едно равенство и 3 загуби отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си. В предишните си 4 двубоя далеч от дома си отборът е постигнал 1 победа и 3 загуби при голова разлика 3-4, като в последните две от тях Спарти записа успех с 2-0 над Ханя Кисамикос и допусна поражение с 0-1 от Анагениси Кардица.

Статистика за преките мачове между двата състава:

В предишните 2 срещи между двата съперника, съставът на Трикала е постигнал една победа, тима на Спарти не е спечелил нито 1 победа, а в 1 среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-0. В последната среща на своя стадион с тима на Спарти, Домакините от Трикала са записали 1 победа.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Отборът на домакините е с 6 двубоя без загуба в първенството на Гърция, а у дома е с 4 двубоя без поражение. Тимът на Спарти не допусна загуба в последната си среща в първенството, а при гостуванията си не успя да победи в предишния си мач.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.42