Смоуха - Ал Итихад Александрия

Висша Лига - Египет

29.11.2017 17:00

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.22 (среден)

Прогнозата днес е за мача между отборите на Смоуха и Ал Итихад Александрия от 11-ия кръг на текущото първенство в Висша Лига на Египет.

Форма на състава домакин Смоуха в първенството:

Футболистите на Смоуха се намират на 6-та позиция в класирането с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са отбелязали 9 попадения в противниковата врата и са получили 6 гола в мрежата си. В предишните си 6 мача в шампионата тимът има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-4.

Пред собствените си привърженици съставът на Смоуха е играл 5 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си. В последните си 4 домакински мача съставът е постигнал 1 победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 2-2, като в последните две от тях Смоуха има загуба с 0-1 от Ел Джаиш Кайро и записа успех с 1-0 над Ел Раджа.

Състояние на състава на гостите Ал Итихад Александрия в шампионата:

Ал Итихад Александрия е на 15-то място във временното класиране с общ сбор от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 срещи има отрицателна голова разлика 13-18. В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът е записал 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 4-9.

Далеч от дома отборът на Ал Итихад Александрия има 5 мача до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби вкарал е 7 гола във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си. В последните си 4 двубоя на чужд терен тимът има едно равенство и 3 загуби и нямат победа при голова разлика 4-9, като в последните 2 от тях Ал Итихад Александрия има равенство 2-2 срещу тима на Ел Дахлея Кайро и допусна поражение с 0-2 от ЕНППИ Кайро.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Смоуха има записани 3 победи, отбора на Ал Итихад Александрия няма спечелена нито 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 4-0. В предишните 2 срещи у дома срещу Ал Итихад Александрия, футболистите на Смоуха са постигнали една победа и едно равенство.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Тимът на домакините от Смоуха не постигна успех в последния кръг в Египет, а на собствения си терен не допусна загуба в последната си среща. Съставът на гостите е с 6 последователни срещи без победа в Египет, а далеч от дома е с 4 мача без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.22