Санднес - Флурьо

Първа Дивизия - Норвегия

13.05.2018 19:00

4 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.48 (среден)

През днешният ден ще се състои мача между съставите на Санднес и Флурьо от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Норвегия.

Статистика за представянето на отбора на домакините Санднес в първенството:

Футболистите на Санднес са трети във временното класиране с актив от 12 точки, след 3 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 8-5.

У дома отборът на Санднес е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 3-1. В последните си 4 двубоя пред своята агитка отборът е постигнал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 3-4, като в последните 2 от тях Санднес има успех с 1-0 над Левангер и завърши наравно 0-0 срещу Йерв Гримстад.

Форма на състава на гостите Флурьо в шампионата:

Флурьо е 12-ти във временното класиране с общ актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 5-13.

На чужд терен отборът на Флурьо е изиграл 3 мача досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма победа навън при обща голова разлика 2-8. В последните си 4 гостувания отборът има една победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 4-8, като в последните 2 от тях Флурьо допусна 2 поредни поражения - с 0-4 от отбора на Олесунд и с 1-3 от тима на Осане.

Статистика за преките срещи между двата тима:

В последните 2 играни мача между двата съперника, отборът на Санднес е спечелил една победа, а тима на Флурьо също е постигнал една победа, при обща голова разлика 4-3. В последната среща у дома с Флурьо, Домакините от Санднес имат една победа.

Последни двубои на двата отбора в шампионата:

Съставът на Санднес е в серия от 3 поредни мача без успех в първенството на Норвегия, а у дома не постигна успех в предишния си мач. Отборът на гостите е с 4 мача без победа в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 мача без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.48