Единбург Сити - Берик Рейнджърс

Втора Лига - Шотландия

02.01.2018 17:00

3 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на настоящето първенство в Втора Лига на Шотландия между съставите на Единбург Сити и Берик Рейнджърс.

Форма на тима домакин Единбург Сити през сезона:

Играчите на Единбург Сити са 9-ти във временното подреждане с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 двубоя са вкарали 10 гола в противниковата врата и са получили 30 попадения в собствената врата. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 4-9.

На собствения си стадион отборът на Единбург Сити е играл 8 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 4-14. В предишните си 4 двубоя на своя стадион тимът е постигнал едно равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 2-5, като в последните две от тях Единбург Сити има равенство 0-0 срещу Каудънбийт и загуби с 1-2 от отбора на Стенхаусмюър.

Представяне на състава на гостите Берик Рейнджърс през сезона:

Берик Рейнджърс е 7-ми в класирането с общ сбор от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача е реализирал 14 гола и е позволил да му отбележат 26 попадения в своята врата. В предишните си 6 изиграни срещи в шампионата тимът има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-9.

При визитите си съставът на Берик Рейнджърс е изиграл 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 5 загуби вкарал е 4 гола във вратата на своите домакини и е получил 16 попадения във вратата си. В предишните си 4 срещи като гост тимът е записал 2 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа при голова разлика 1-8, като в последните 2 от тях Берик Рейнджърс допусна поражение с 0-3 от Монтроуз и записа реми 0-0 срещу отбора на Клайд.

Директни мачове между двата тима:

В последните 5 играни мача между двата тима, тимът на Единбург Сити е постигнал 2 победи, състава на Берик Рейнджърс е постигнал една победа, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 9-7. В предишните 2 мача у дома с Берик Рейнджърс, Домакините от Единбург Сити имат една победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата отбора в шампионата:

Съставът на Единбург Сити е с 6 последователни двубоя без победа в шампионата на Шотландия, а у дома е в серия от 4 последователни двубоя без успех. Съставът на гостите от своя страна е с 2 последователни двубоя без победа в Шотландия, а на чужд терен е в серия от 4 мача без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50